Froda lanserar lägst pris-garanti


2020-09-24 17:31:00, skrivet av Admin


Långivaren Froda lanserar nu en lägst pris-garanti. En välkommen nyhet för många företagare som har det tufft under Corona-året 2020.Froda har de senaste åren haft en mycket god tillväxt och fortsätter med att utveckla sin verksamhet genom att lansera denna lägsta pris-garanti.
Tack vare att Froda nyligen har blivit godkänt som ett finansiellt institut av Finanspinspektionen kan de nu sänka sina kostnader genom att själva bedriva utlåning. Froda har nu också möjlighet att låna ut pengar till hela EU och även låna kapital från staten för att kunna ge ut företagslån. Företaget har planer på att expandera på den europeiska marknaden och är redan idag aktiva på den danska och finländksa marknaden.
Lägsta pris-garantin innebär att du Froda kommer matcha eller sänka priset på lånekostnaderna om du kan hitta en billigare konkurrent. Detta gäller exempelvis villkor som säkerheter och amortering. Enligt Froda kan vissa låneprodukter bli hela 70% billigare.
Vi på BästaFöretagslån.nu hoppas på att detta fantastiska erbjudande från Froda kan pressa priserna hos konkurrenterna och på så sätt få ner priserna i allmänhet så att det blir billigare för företagare att låna.