Om oss

Företagande är en livsviktig del av ekonomin som vi på BästaFöretagslån.nu vill hjälpa till med att stimulera. Vi har därför skapat denna jämförelsetjänst för företagslån för att underlätta för företagare att hitta ett så passande och kostnadseffektivt företagslån som möjligt, helt kostnadsfritt.


Vårt erbjudande – en kostnadsfri jämförelse av företagslån

Målet med vår jämförelsetjänst är att underlätta för företagare att hitta ett så bra och kostnadseffektivt företagslån som det går så enkelt som möjligt. Vi vill hjälpa företagare, oavsett vilket bolagstorlek de har, att hitta den mest passande finansieringslösningen, exempelvis checkkredit, factoring eller ett vanligt företagslån.

För dig som företagare är vår tjänst kostnadsfri, däremot så samarbetar vi med olika långivare och låneförmedlare som ger oss provision på varje lån vi förmedlar. Detta görs genom så kallade affiliate-länkar. Detta kostar ingenting för dig som företagare utan kostnaden står våra samarbetspartners för. Du kan läsa mer om detta på vår sida om integritetspolicy.


Personerna bakom

Bakom BästaFöretagslån.nu står personer med stort intresse för lån, företagande och jämförelsetjänster. Vårt mål är att hjälpa våra kunder genom att skapa informativa webbplatser av hög kvalitet med så en så bra användarupplevelse som möjligt.


Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kring vår webbplats och tjänst kan du kontakta oss på rapinamedia[snabel a]gmail.com. Obs! Observera att frågor kring olika företagslån på sidan så hänvisar vi er till respektive långivare eller låneförmedlares kundtjänst.


FAQ

Nedan listar vi några av de vanligaste frågorna vi får.

Får nystartade företag företagslån?

Ja, flera av våra listade långivare erbjuder lån till startups eller nystartade företag.

Hur kan er jämförelsetjänst vara gratis?

Det är inte vi själva som låna ut pengarna, utan vi förmedlar endast kunder till våra samarbetspartners som sedan ger oss provision per kund.

Granskar finanspinspektionen er?

Nej, vi är inte granskade av finansinspektionen eftersom vi inte är något finansiellt institut.