Creddo

Creddo har en smidig ansökningsprocess och erbjuder företagslån upp till 10 miljoner kronor. Creddo är en låneförmedlare.

  • Långivarna lämnar erbjudande inom 24 timmar.
  • Creddo använder endast 1 UC.
  • Snabb och smidig ansökan.
 Accepterar startups
 Accepterar alla företagsformer
 Tillåter betalningsanmärkningar

Grundkrav för att få låna: Måste vara minst 18 år för att kunna ansöka.

Anslutna banker:16
Ränta:Bestäms individuellt
Belopp:10 000,00 kr - 10 000 000,00 kr
Löptid:1 mån - 3 år
Erbjuder factoring:Ja
Erbjuder checkkredit:Nej
Kräver UC:Ja
Kräver personlig borgen:Nej
Kräver säkerhet:Nej
Accepterar betalningsanmärkningar:Ja
Kreditkontrollsystem:UC
Använder BankID:Ja
Lån till företagsformer:AB, HB, KB, Enskild Firma
Accepterar startup:Ja

Kundtjänst öppettider

Mån - Fre 09:00 - 17:00
Lördag: stängt
Söndag: stängt

Telefon: 08 400 20 001
E-post: [email protected]

Adress

Birger Jarlsgatan 15
111 45 Stockholm
Org. Nr: 559207-3786
Hemsida: www.creddo.se

Sammanfattning och omdöme av Creddo

Creddo är en låneförmedlare med 16 anslutna långivare och banker som erbjuder företagslån till till alla företagsformer och även till startups. Bland Creddos långivare finns det långivare som accepterar betalningsanmärkningar också. Fördelen med att använda en låneförmedlare som Creddo är att endast en UC-kreditupplysning görs och sedan får du offerter från alla anslutna långivare. Hos Creddo kan du ansöka om att få låna från 10 000 kr till 10 000 000 kr och med en maximal löptid på 3 år. Bland Creddos anslutna samarbetspartners finns det också långivare som erbjuder Factoring. Ansökningsprocessen hos Creddo är väldigt snabb och smidig och går endast på 1 minut. Något som drar ner betyget hos Creddo är att många av deras samarbetspartners kräver en personlig borgen. Kundtjänsten håller hög klass och du kan kontakta de via chatt direkt på hemsidan eller via telefon. Vårt betyg av Creddo är 4.2 / 5.

Ansökningsprocessen

Ansökningsprocessen hos Creddo är enkel och snabb. En ansökan hinner göras på 1 minut. Du fyller i låneförmuläret på hemsidan med uppgifter om dig och ditt företag. Sedan identifierar du dig med BankID och inom 24 timmar får du låneförslag från alla anslutna långivare. När du fått svar kan du jämföra räntan, villkor osv mellan alla offerter och sedan välja ett av erbjudandena som passar dig bäst. Därefter återstår endast en signering av lånehandlingarna och sedan betalas pengarna ut till ditt konto. I samband med ansökan görs också endast en UC-kreditupplysning för samtliga anslutna kreditgivare.

Utbetalning

Då Creddo är en låneförmedlare med ett antal olika anslutna långivare så varierar utbetalningstiden. Det är därför svårt att säga exakt hur lång tid det tar innan du får pengarna på kontot. Dock är de flesta aktörerna idag snabba med utbetalning efter en godkänd ansökan och du kan vänta dig mellan 1-5 bankdagar innan du får pengarna på kontot. Även återbetalningstiden varier mellan olika långivare.

Avgifter och ränta

Vilken ränta du får på ditt företagslån bestäms individuellt av varje enskild långivare. När långivare bestämmer räntan kollar de, förutom på kreditupplysningen, exempelvis också på ditt företags omsättning, kassaflöde, intjäningsförmåga och annat. En helhetsbedömning görs vanligtvis på ditt företag för att kunna avgöra hur stor risk det är att låna ut pengar för långivaren och hur stor återbetalningskapaciteten hos ditt företag är.

Kundtjänst och support

Kundtjänsten hos Creddo håller toppklass och det finns flera kommunikationskanaler in. Du kan via hemsidan chatta med kundtjänst direkt och de är vanligtvis väldig snabba på att svara och serviceinriktade. På hemsidan finns det också en "vanliga frågor och svar" sida där du hittar svaret på de vanligaste frågorna. Du kan också ringa in till kundtjänsten eller maila in dina frågor.